Plecak w żywe kolory CoolPack ISOGREEN kieszeń termiczna SPINER TERMIC CP 16"

96,75 zł

C01192

Nowy produkt

Najniższa cena produktu z dnia

Dwukomorowy plecak z kieszenią termiczną na posiłek to nowoczesne rozwiązanie do szkoły dla dzieci w klasach podstawowych. Posiada dwie duże komory i kilka dodatkowych przegród o średniej i mniejszej wielkości, na zamki lub bez. Lekki i wygodny, kolekcja 2020.

Ten produkt nie występuje już w magazynie

Produkty z serii:

Dane techniczne

wysokość41cm
szerokość30cm
głębokość18cm
pojemność24L
waga680g
producentCoolPack
modelSpiner Termic
cechy szczególne modeluSpiner Termic - dwukomorowy plecak szkolny od 3 klasy z kieszenią termiczną na śniadanie. Lekki i poręczny plecak wysokiej jakości.
sezon2020
kolor dominującyzielony
wzór / motywabstrakcja / plamy / mazaje
przeznaczenie / płećdla chłopca
kategoria wiekowaklasy 3-5 szkoły podstawowej
komory główne2
kolekcjaISOGREEN
materiałPolyester
kieszenie wewnętrznetak
organizertak
rodzaj organizerakieszeń z siatki na zamek- przegródki na przybory do pisania
nieprzemakalny materiałtak
mieści format A4tak
możliwość czyszczenia ręcznegotak
kieszenie przednie2 na zamek
przegrody (komory + kieszenie przednie)4
sposób zamykania komórzamki błyskawiczne
zamki błyskawiczne (rodzaj)dwukierunkowe (przy komorach)
kieszenie bocznetak- 2 z siatki (na bidon lub butelkę z napojem)
przegrody wewnętrzne1
Zaczep do kluczyNie
wyjście na słuchawkitak
kieszonka na komórkętak
kolor podszewki / wnętrzaszary
usztywnione / wzmocnione dnotak- pianką
sztywne dnonie
szelki profilowanetak
wyściełane szelkitak- miękko wyściełane- nie uwierają w ramiona
szelki / pasek z regulacją długościtak
usztywnione plecytak- mocno
wyprofilowane plecytak
rodzaj wyprofilowaniamiękka gąbka pokryta "oddychającym" materiałem - miękkość- komfort i podparcie kręgosłupa
pokryte oddychającą siatką plecytak
elementy odblaskowetak
uchwyt górnytak- wyściełany
elementy odblaskowe (rozmieszczenie)szelki
dane z metki zgodne ze stanem faktycznymnie
kieszeń termicznatak- izolująca do przechowywania żywności